Lycon hotwax

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm! (denk hierbij aan donshaartjes van 1 mm).
Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm, op ieder deel van het gezicht of lichaam.

De hotwaxen van Lycon bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

 

LycoJet wax

De senstionele en technologische unieke Jet wax als nabehandeling. Het wordt ook wel de 2e fase wax genoemd. Geen pincet meer nodig!

LycoJet verwijdert alle 1mm verfijnde donshaartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet voor een langere haarvrije periode en een super zacht gevoel! De LycoJet is op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de créme de lá créme onder de waxen.

 

Lycon stripwax

Voor alle lichaamsdelen buitenom de schaamstreek, oksels en gezicht, gebruik ik de professionele stripharsen van Lycon. Deze harsen bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd.

 

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle Lycon-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas.

De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken.

 

Waxsoorten