Het merk Lycon werd in 1978 in Australie opgericht door Lydia Jordane een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was Lycon als merk een feit!  

Lycon wax

Ontstaan uit passie

De Lycon waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de Lycon waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Alleen de allerbeste ingrediënten

Voordelen van Lycon wax

- Geschikt voor (dons)haartjes vanaf 1 mm.

- Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid.

- Wordt aangebracht op lage temperaturen.

- Geen huidirritaties of roodheid.

- Verrijkt met essentiële oliën.

 

Lycon-wax combineert wetenschap en natuur voor de ultieme, professionele waxbehandeling van top tot teen.

Alle Lycon-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas.

De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Op deze pagina vind je informatie over het merk Lycon wax dat in de salon wordt gebruikt.

Een product dat wetenschap en natuur combineert voor de ultieme

professionele waxbehandeling van top tot teen.